Η elite strom διαθέτει ιδιόκτητη κάθετη μονάδα παραγωγής επτά στρεμμάτων στο Σχηματάρι Βοιωτίας, όπου τη χειροποίητη εργασία τη συμπληρώνουν τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μηχανήματα.

Κάθε πρώτη ύλη και κάθε νέο προϊόν περνούν από τη Διαδικασία Ελέγχου, με εξαντλητικά τεστ ποιότητας και αντοχής, για εξομοίωση χρήσης μιας 10ετιας.

Με προϊόντα που οι προδιαγραφές τους καλύπτουν τα υψηλότερα standards υγιεινής και με  διεθνείς πιστοποιήσεις όπως την ACTIGARD  και  μέλος της ISPA, πιστοποιημένη με ISO 9001:2008.

Σήμερα, με ένα ισχυρό δίκτυο 25 καταστημάτων, με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες και σημαντικές διεθνείς συνεργασίες με  ΤEMPUR και Hastens, η elite strom είναι μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρίες.


1963
ενώ ο Αμερικανός σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο, ο Ρώσος σκακιστής Γκάρι Κασπάροβ και ο Πορτογάλος προπονητής Ζοζέ Μουρίνιο αποφασίζουν να βγουν από την κοιλιά της μητέρας τους,
από το κεφάλι των αδελφών Σπίνων βγαίνει η Elvistrom, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά 16 χρόνια.


1979
ο Βασίλης Σπίνος ιδρύει την elite strom και ανοίγει το πρώτο εξειδικευμένο κατάστημα Προϊόντων Ύπνου, με πλήρη γκάμα ντυμένων κρεβατιών/αμερικανικού τύπου spring box/στρώμα-υπόστρωμα.


1989
παρουσιάζεται για πρώτη φορά το αθλητικό κανάλι Eurosport και παράλληλα η elite strom παρουσιάζει στην ελληνική αγορά το Κρεβατόστρωμα. Κρεβάτι σουηδικού τύπου/στρώμα-υπόστρωμα σε ενιαία κατασκευή.
 

1997
η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ αποφασίζει να γράψει το βιβλίο ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος και ο Β. Σπίνος αποφασίζει να μετακομίσει η elite strom σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 7 στρεμμάτων που θα φιλοξενούν την πλήρη καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής της.


2000/1
η elite strom συμμετέχει για πρώτη φορά σε έκθεση Franchise,
παίρνει πιστοποίηση ISO 9002.


2002
o Σπύρος, Γιάννης, Γιώργος Σπίνος, γιοί του ιδρυτή της elite strom, έχοντας πια ολοκληρώσει τις πανεπιστημιακές τους σπουδές, δραστηριοποιούνται δυναμικά στους τομείς management, διεύθυνση παραγωγής και marketing της εταιρίας, συγκροτώντας τη δεύτερη επιτυχημένη γενιά επιχειρηματιών,
η elite strom γίνεται μέλος της ISPA(International Sleep Product Association), και ξεκινάει συνεργασία με τη σουηδική εταιρία Tempur ως αποκλειστικός της αντιπρόσωπος στην Ελλάδα,


2003
τα προϊόντα της φέρουν το οικολογικό σήμα Ecolabel, συμμετέχει στις εκθέσεις Furnidec στη Θεσσαλονίκη και Expo Athens, επεκτείνει τις κτιριακές της εγκαταστάσεις, ενώ ανεβαίνει ο πυρετός προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων σε όλη την Ελλάδα.


2005
η elite strom γίνεται μέλος του συνδέσμου Franchise και οι Έλληνες πανηγυρίζουν την πρωτιά της Έλενας Παπαρίζου με το My Νumber Οne στη Eurovision, μετά από 50 χρόνια.


2006/7/8/9
η elite strom ξεκινάει συνεργασία με τη σουηδική εταιρία Hastens την οποία αντιπροσωπεύει και στην Ελλάδα,
γίνεται επίσημος χορηγός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εξοπλίζοντας πλήρως το προπονητικό της κέντρο για 2χρόνια,
χορηγεί και εξοπλίζει Γηροκομείο στη Ξάνθη,
κερδίζει το Διεθνές Βραβείο Τεχνολογίας και Ποιότητας στη Γενεύη, επενδύει σε μηχανολογικό εξοπλισμό ποιοτικού ελέγχου,
λανσάρει το πρώτο μηχανικά ανακλινόμενο κρεβάτι(που προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε διάσταση), συνδυάζει την τεχνολογία της Tempur με τα συμβατικά στρώματα με ελατήρια και λανσάρει το πρωτοποριακό στρώμα Temptation,


2011
η  elite strom αλλάζει Λογότυπο και εκσυγχρονίζει την εταιρική ταυτότητα και τα καταστήματά της.


2012
Συμμετέχει με επιτυχία στις Διεθνείς Εκθέσεις imm  στην Κολωνία και Salone Internationale del Mobile στο Μιλάνο.


ISPA

Η elite strom χαρακτηρίζεται από το ενδιαφέρον της για τον καταναλωτή και τις ανάγκες του. Γι’ αυτό και είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Προϊόντων Ύπνου και συνεργάζεται μαζί τους για τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων που εξασφαλίζουν την καλύτερη ποιότητα του ύπνου σας.

ISO

Ο διεθνής οργανισμός για την τυποποίηση (ISO) είναι μια παγκόσμια ομοσπονδία των εθνικών οργανισμών προτύπων. Ιδρύθηκε το 1947 από μία μη κυβερνητική οργάνωση και ουσιαστικά   διασφαλίζει την σταθερή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων. Η Elite Strom εργάζεται με συνέπεια για να εξασφαλίσει σε όλους τους καταναλωτές άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση. Το πρότυπο ISO 9001:2008 πιστοποιεί τους αυστηρούς ελέγχους καθ’ όλη τη παραγωγική διαδικασία, από τον διεθνή φορέα UKAS.